ПРИЗИВ НА КМЕТА НА ОБЩИНА ГЕОРГИ ДАМЯНОВО

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ И ПРИЯТЕЛИ,


Страната ни се намира в безпрецедентна ситуация, а именно овладяване разпространението на коронавируса, което изисква личната ангажираност на всеки един от нас. Ресурсите на държавата и възможностите на общината за справяне са ограничени. Много възрастни и болни хора имат нужда от помощ и подкрепа. Сред тях могат да бъдат и Ваши близки.
В тази връзка се обръщам към всеки, който има желание и възможности да помогне, да се включите в Кампанията по набиране на доброволци за община Георги Дамяново. Вашето съдействие е нужно за доставяне на лекарства, храна и продукти от първа необходимост по домовете на най-рисковата група – възрастните хора.
Ако сте готов да се включите като доброволец, моля, пишете на следните имейл адреси: gd3470@mail.bg; ltsenova_gdm@abv.bg или позвънете на телефон: 0878 626 717. Важно условие е да притежавате личен автомобил и Свидетелство за управление на МПС, както и да посочвате вашите три имена, професионални умения и телефон за връзка. За всеки един от доброволците, които ще бъдат ангажирани при възникване на необходимост, са осигурени необходимите предпазни средства.
Остава ни надеждата, че отговорността на всеки от жителите на общината и стриктното спазване на предприетите ограничителни мерки ще подпомогнат усилията на всички нас за справяне с трудната ситуация. Въпреки това сме длъжни да бъдем подготвени.
В момент на кризи ние не веднъж сме доказвали, че можем да бъдем единни, да си помагаме взаимно и да се справяме с далеч по-големи рискове и опасности.
Вярвам, че с общи усилия, с готовността на всеки да помогне, ще се справим с епидемията, която променя живота на целия свят.
Благодаря на всеки от Вас, който е готов да участва в тази хуманна мисия!

НИНА ПЕТКОВА
Кмет на Община Георги Дамяново

About Администратор

Вашият коментар