ТЪРЖЕСТВО ПО ПОВОД ПРЕДСТОЯЩИЯ ДЕН НА СВЕТИТЕ БРАТЯ КИРИЛ И МЕТОДИЙ СЕ ПРОВЕДЕ В ГЕОРГИ ДАМЯНОВО

В навечерието на 24 май учениците и учителите на ОУ”Отец Паисий” с. Георги Дамяново организираха тържество за празника. В програмата се включиха възпитаниците на Професионалната гимназия по селско стопанство „Марко Марков” и малчуганите от детска градина „Детелина” в с. Георги Дамяново.
Гости на празника бяха кметът на община Георги Дамяново Нина Петкова, секретарят на Общината Иван Пешунов и директора на дирекция Бойко Благоев. Тържеството уважиха директора на училището Иван Каменов, директора на професионалната гимназия Андрей Рангелов, директора на детската градина Румяна Георгиева и директора на ЦНСТ – Гаврил Геново Таня Иванова.
„Гордея се с децата на община Георги Дамяново” С тези думи кметът Нина Петкова приветства учениците, учителите и родителите, които присъстваха на празника. Посрещаме най-българския празник във времена на изпитания, които ни изправят пред трудности в много отношения. Трудности, които можем да преборим, чрез силата на вярата, познанието и духовността, каза Нина Петкова.
Тя пожела на учениците да слушат своите учители, за да бъдат знаещи и можещи, да бъдат уверени във възможностите си, защото само така могат да успеят в живота. Петкова поздрави ръководствата на учебните заведения и учителите за доброто сътрудничество с местната власт.
Всички деца получиха подаръци и лакомства от кмета на общината.

About Администратор

Вашият коментар