С ИНФОРМАЦИОННО-ОБРАЗОВАТЕЛНА КАМПАНИЯ В ПГСС „МАРКО МАРКОВ“ С. ГЕОРГИ ДАМЯНОВО ОТБЕЛЯЗАХА ТРИФОН ЗАРЕЗАН И СВЕТИ ВАЛЕНТИН

Под мотото „Бъдете влюбени – безопасно“ доброволци от Младежки съвет по наркотични вещества гр. Монтана, заедно с Виолина Илиева и Петя Кирилова от Превантивно информационен център към Общински съвет по наркотични вещества – Монтана, проведоха информационно-образователна кампания в ПГСС „Марко Марков“ с. Георги Дамяново . В инициативата се включиха общо 58 ученика от 8 до 12 клас. Кампанията протече под формата на интерактивни игри с алкоочила, симулиращи действието на алкохола и наркотиците, колело на късмета с любовни послания и други забавни игри. По време на инициативата доброволците раздадоха ръчно изработени „валентинки” и презервативи с послания и мисли за любовта. В игрите се включиха учителите и ръководството и на професионалната гимназия.
Инициативата бе осъществена със съдействието на кмета на Община Дамяново Нина Петкова, зам. кмета и председател на МКБППМН Радослав Найденов, секретаря на МКБППМН в Община Георги Дамяново Нели Иванова и директора на училището Андрей Рангелов.

About Администратор

Вашият коментар