Съобщение на Дирекция „Бюро по труда” Монтана

Във връзка с епидемичната обстановка в страната и мерките за ограничаване на разпространението на вируса COVID-19, Агенция по заетостта ограничава организирането и провеждането на групови форми за предоставяне на посреднически и специализирани услуги на търсещи работа лица и работодатели.

В тази връзка Дирекция „Бюро по труда” Монтана уведомява безработните лица от населините места в Община Георги Дамяново /с. Каменна рикса, с. Видлица, с. Чемиш, с. Г. Геново, с. Георги Дамяново, с. Меляне, с. Еловица, с. Говежда, с. Дълги Дел, с. Дива слатина, с. Главановци, с. Копиловци/, че Мобилното бюро по труда в община Г. Дамяново, планирано за 02.04.2020 г. се отлага. Каним безработните лица, които имат планирана среща с трудов посредник на 02.04.2020г. да се явят за среща на 04.06.2020г в сградата на кметството в с. Георги Дамяново.

Агенция по заетостта ще продължи да предоставя актуална информация и посредничаски услуги на клиентите си, прилагайки всички възможни канали за неприсъствена комуникация, в т.ч. по телефона, електронна поща, чрез сайта на Агенция по заетостта, медии, социални мрежи и други.

About Администратор

Вашият коментар