НАГРАДИХА УЧАСТНИЦИТЕ ОТ ОБЩИНСКИЯ ЕТАП НА КОНКУРСА ЗА РИСУНКА „С ОЧИТЕ СИ ВИДЯХ БЕДАТА”

На 11 април заместник кметът на община Георги Дамяново Пламка Бобойчева, началникът на УПБЗН – Гаврил Геново ст. инспектор Михаил Михайлов, и ст. експерт „Образование“ в Община Георги Дамяново Нели Иванова наградиха с грамоти и подаръци победителите в общинския етап на Националния конкурс „С очите си видях бедата“. Той се организира от главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” към Министерството на вътрешните работи и със съдействието на Община Георги Дамяново.
Участниците бяха класирани на първо, второ и трето място, като се съревноваваха в три възрастови групи – 7-10, 11-13 и 14-18 години. Те представиха тематични рисунки с различни художествени техники – цветни моливи, акварел и пастел. Отличените творби предстои да вземат участие в областния етап на конкурса.
Пожарникарите запознаха децата с отговорната си работа, както и с устройството и възможностите на пожарните автомобили. С голям ентусиазъм учениците и децата от детската градина се включиха в организираната от огнеборците, демонстрация.
Грамоти за участие и поощрителни награди получиха и всички останали участници в конкурса. Наградите бяха осигурени от Община Георги Дамяново и Местна комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към общината.
Ето и победителите:
Първа възрастова група от 7 до 10 години

  1. Марияна Ердинч Абиб
  2. Клавдия Младенова Найденова
  3. Пламен Красимиров Руйчев

Втора възрастова група от 11 до 13 години

  1. Саша Младенова Валериева
  2. Христина Данаилова Анчева
  3. Кристиян Каменова Каменов

Трета възрастова група от 14 до 18 години

  1. Надя Наскова Каменова
  2. Диана Каменова Петева

About Администратор

Вашият коментар