КМЕТЪТ НИНА ПЕТКОВА ПРИСЪСТВА НА ОТКРИВАНЕТО НА НОВАТА УЧЕБНАТА ГОДИНА В ОСНОВНОТО УЧИЛИЩЕ В ГЕОРГИ ДАМЯНОВО

15 септември е един от най-запомнящите се празници за всяко българско дете. Училището е богатство, то ни води към непознати светове, изпълнени с приключения. Днес, на първия учебен ден, се преплитат вълнение, нервност, но и увереност.
Това каза в приветствието си към учениците, учителите и родителите, присъстващи на откриването на новата учебна година в ОУ „Отец Паисий“, кметът на община Георги Дамяново Нина Петкова.
Скъпи ученици, никога не се отказвайте от своите цели и надежди. Вашето пътуване към върха и успехите започва сега. Запалете светлината, която блести в сърцата ви, и прегърнете с любов всяко ново преживяване. Само повярвай в себе си и ще успеете., каза още кметът Петкова. Тя поздрави първокласниците като им пожела да бъдат любознателни и упорити, изпълнени с много мечти, сила и желание да ги постигат.
Уважаеми учители, бъдете преди всичко здрави и нека постиженията на вашите ученици бъдат най-ценният дар за труда ви, добави Нина Петкова.
Честит празник и на всички родители! Бъдете търпеливи, бъдете по-близо до децата си, споделяйте усилията в преодоляване на трудностите, с които ще се сблъскат, подготвяйте ги за предизвикателствата в живота. Доверете се на техните учители, защото те са тези , които ги водят към знанието и духовността., сподели кметът на община Георги Дамяново.
Директорът на училището Марияна Атанасова пожела успешна учебна година за всички.
Възпитаниците поздравиха своите родители, учители и гости на тържеството с песни и стихотворения.
Всички ученици от основното училище получиха подаръци от общината – учебни помагала, а първокласниците – ученически раници.

About Администратор

Вашият коментар