ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ ОРГАНИЗИРА ОБЩИНА ГЕОРГИ ДАМЯНОВО

В навечерието на 1 ноември – Ден на Народните будители, в сградата на Общинска администрация Георги Дамяново се проведе „Ден на отворените врати”. Участие в инициативата взеха ученици от ОУ „Отец Паисий” с. Георги Дамяново. Те бяха посрещнати от зам.-кмета Радослав Найденов, секретаря на общината Иван Пешунов, директора на дирекция ОКТСДОСТСУ инж. Бойко Благоев, гл. счетоводител Гергана Филипова и мл.експерт „Образование“ Нели Иванова.

Учениците бяха  ръководители и служители в Община Георги Дамяново. В ролята на кмет на общината влезе Габриела Каменова, а Радослав Ангелов зае мястото на заместник-кмет. За секретар на общината бе избрана Саша Валериева, а директор на специализираната дирекция Дияна Петева. Позицията на гл.счетоводител бе заета от  Камелия Петева. Всички получиха  сертификати за участие в инициативата, с пожелание за успехи в училище и сбъдване на мечтите.

Придружавани от своите преподаватели и част от ръководството на общината, децата  разгледаха кабинетите и залите в сградата на общината, посетиха различни отдели, разговаряха с експерти и служители. Те бяха  запознати и с основните приоритети в работата на администрацията. „Местната власт е тази, която е най-близо до хората, пред нея стои нелеката задача за решаването на различни казуси и проблеми на гражданите”, каза зам.кметът Радослав Найденов.

След края на работния си ден, участниците в инициативата споделиха че дейността на кмета и екипа му е интересна и най-вече отговорна. Накрая всички ученици и техните преподаватели получиха подаръци от Община Георги Дамяново.

About Администратор

Вашият коментар